Auditie 17 december

23 november, 2018
Scalda/MBO DANS GOES foto opleiding Danscoördinator

Onze eerste auditie komt er weer aan, meld je nu aan!

Jij bént dans. Laat ons dat zien tijdens een auditie! We kijken dan naar jouw dansvaardigheden, fysieke mogelijkheden, muzikaliteit, lerend vermogen, uitstraling en energie.
Best spannend, maar vooral ook leuk. Want je laat zien wat je al kunt en maakt kennis met een paar dansvormen die je misschien nog niet beheerst en waar je in de opleiding wel mee aan de slag gaat. Tijdens de auditie krijg je namelijk een les Klassiek Ballet, Moderne Dans, Jazz en Urban/Hiphop.  Daarna nemen we een fysieke/medische test af. Vervolgens is er een intakegesprek waarin je kunt aangeven wat jouw ervaring is op dansgebied, wat dans voor jou betekent en waarom je onze dansopleiding wilt gaan doen. Ook vragen we jou een solo voor te bereiden, die je in het laatste gedeelte van de auditie aan ons laat zien.

Ervaring in alle dansstijlen is dus niet nodig. Is dansen je passie en doe je dat nu vooral binnen één stijl, dan ben je van harte welkom om auditie te doen!

 

Meld je aan voor een auditie 

Stuur een mailtje naar [email protected]. De audities vinden plaats op maandag 17 december 2018 en maandag 25 februari 2019.

Meld je direct aan voor jouw auditie