mbo dans goes
mbo dans goes

Audities en toelating

Jij bént dans. Laat ons dat zien tijdens de auditie!

Laat ons zien wat je al kunt, wat je nog kunt ontwikkelen vanuit je talent en wellicht maak je kennis met een paar dansstijlen die je misschien nog niet beheerst en waar je in de opleiding wel mee aan de slag gaat.

Dit hoeft geen enkel probleem te zijn, we zijn op zoek naar authentieke dansers met een interessante eigenheid, die fris en fruitig en leergierig de auditie afleggen.
We vragen je ook een solo voor te bereiden, want wij willen graag jouw unieke talent ontdekken.

Laat vooral jezelf zien als danser, toon jouw talenten en kwaliteiten. We kijken naar je dansbeleving, muzikaliteit, energie en expressie. Je mag elke stijl of mix van stijlen gebruiken in jouw solo.

We leren je graag beter kennen. Tijdens een kennismakingsgesprek krijg je de ruimte om te vertellen over wie je bent, jouw ervaring op dansgebied, wat je hoopt te leren bij MBO Dans en wat je motivatie is voor onze opleiding.

Ervaring in alle dansstijlen is dus niet nodig. Is dansen je passie en doe je dat nu vooral binnen één stijl, dan ben je van harte welkom om auditie te doen!

Waar en wanneer auditie doen

Datum: Donderdag 20 mei 2021 (onder voorbehoud)
Locatie: theater de Kring, Roosendaal

Meld je aan voor een auditie 

Aanmelden kan nu al via [email protected]
Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je van ons de uitnodiging met alle informatie

 

Terugblik auditie 4 maart

Toelatingseisen

De toelatingseisen voor deze opleiding zijn:

  • een vmbo-k, -g of -t diploma of;
  • een overgangsbewijs naar havo 4 of vwo 4 of;
  • een mbo-diploma niveau 2 of 3.

Wat vragen we verder van je?
Een goede motivatie om deze geweldige opleiding te kunnen volbrengen. Kun je niet zonder dans, ben je ondernemend en leergierig, ben je open-minded, heb je doorzettingsvermogen en discipline, kun je omgaan met tegenslagen (blessures), heb je nu al een meer dan gemiddeld dansniveau en leer je makkelijk nieuwe bewegingen en nieuwe choreografieën aan? Kom auditie doen!

 

Meld je aan vóór 1 april 2021

Als je je vóór 1 april 2021 aanmeldt, is de Wet Toelatingsrecht Mbo van toepassing. Je bent dan verzekerd van een plek in de opleiding van je keuze (uitzonderingen hierop zijn opleidingen met een beperkt aantal opleidingsplaatsen en opleidingen met aanvullende toelatingseisen. Als je je aanmeldt na 1 april, ben je ook van harte welkom bij MBO DANS. Wij zullen dan ons best doen om je te plaatsen in de opleiding van je keuze, maar je kunt dan geen beroep doen op het recht tot toelating zoals in de wet geregeld.

Meld je dan aan voor een auditie via [email protected], of meld je direct aan voor de opleiding (je krijgt dan van ons een uitnodiging voor de auditie).

Direct aanmelden voor de opleiding Dansprofessional niveau 3

Direct aanmelden voor de opleiding Dansprofessional niveau 4

Of meld je aan via de button 'Direct aanmelden' op de opleidingspagina's

 

Meld je uiterlijk op 1 april 2021 aan.

In dit filmpje van de Rijksoverheid wordt duidelijk uitgelegd waarom dit belangrijk is.