Scalda/MBO DANS GOES foto opleiding Danscoördinator
Scalda/MBO DANS GOES foto opleiding Danscoördinator

Audities en toelating

Jij bént dans. Laat ons dat zien tijdens een auditie! We kijken dan naar jouw dansvaardigheden, fysieke mogelijkheden, muzikaliteit, lerend vermogen, uitstraling en energie.
Best spannend, maar vooral ook leuk. Want je laat zien wat je al kunt en maakt kennis met een paar dansvormen die je misschien nog niet beheerst en waar je in de opleiding wel mee aan de slag gaat. Tijdens de auditie krijg je namelijk een les Klassiek Ballet, Moderne Dans, Jazz en Urban/Hiphop.  Daarna nemen we een fysieke/medische test af. Vervolgens is er een intakegesprek waarin je kunt aangeven wat jouw ervaring is op dansgebied, wat dans voor jou betekent en waarom je onze dansopleiding wilt gaan doen. Ook vragen we jou een solo voor te bereiden, die je in het laatste gedeelte van de auditie aan ons laat zien.

Ervaring in alle dansstijlen is dus niet nodig. Is dansen je passie en doe je dat nu vooral binnen één stijl, dan ben je van harte welkom om auditie te doen!

Meld je aan voor een auditie 

Aanmelden voor een auditie kan helaas niet meer! Nieuwe datums worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Scalda/MBO DANS GOES foto opleiding Danscoördinator

Toelatingseisen

De toelatingseisen voor deze opleiding zijn:

  • een vmbo-k, -g of -t diploma of;
  • een overgangsbewijs naar havo 4 of vwo 4 of;
  • een mbo-diploma niveau 2 of 3.

Wat vragen we verder van je?
Een goede motivatie om deze geweldige opleiding te kunnen volbrengen. Kun je niet zonder dans, ben je ondernemend en leergierig, heb je doorzettingsvermogen en discipline, kun je omgaan met tegenslagen (blessures), heb je nu al een meer dan gemiddeld dansniveau en leer je makkelijk nieuwe bewegingen en nieuwe choreografieën aan? Kom auditie doen!

Aanmelden

Meld je dan aan voor een auditie via [email protected], of meld je direct aan voor de opleiding (je krijgt dan van ons een uitnodiging voor de auditie).

Direct aanmelden voor de opleiding Dansleider

Direct aanmelden voor de opleiding Danscoördinator

Of meld je aan via de button 'Direct aanmelden' op de opleidingspagina's

 

Meld je uiterlijk op 1 april 2019 aan.

In dit filmpje van de Rijksoverheid wordt duidelijk uitgelegd waarom dit belangrijk is.