mbo dans goes
mbo dans goes

Opleidingen

Bij MBO DANS bieden we de volgende opleiding aan:

Dansprofessional

MBO Dans is dé opleiding waar jouw talent centraal staat. Hier zien wij de wereld, het onderwijs, jouw persoon en jouw unieke talent als één geheel. Je volgt een individuele opleidingsroute, passend bij jouw danstalent en ambities.

Als dansprofessional werk je in de steeds veranderende danswereld; van podium tot lesgeven, van klassiek tot urban, van organiseren tot creëren en van theater tot sociaal maatschappelijke projecten. Door onze unieke samenwerkingen met o.a. Theater de Kring, Stichting Roosendaal Danst, Vuur en Vlam Produkties en allerlei dansscholen en -organisaties ga je gelijk aan de slag in de danswereld.

Je start je opleiding in een combinatiegroep niveau 3 en niveau 4. Aan het eind van het eerste leerjaar bepalen we het niveau waarin je afstudeert. Zo ontwikkel jij je tot een dansprofessional met een open mind, klaar voor de toekomst!

Lees meer over de opleiding Dansprofessional

Vooropleiding MBO DANS

In september 2022 is de nieuwe vooropleiding MBO DANS i.s.m. ToBe Cultuurcentrum Dordrecht gestart. Wil jij meer ontdekken in dans? Jezelf verdiepen in dans? Of wil jij je voorbereiden op een dansopleiding? Meld je dan nu aan voor dé vooropleiding van MBO DANS!

Lees meer over de vooropleiding