mbo dans goes
mbo dans goes

Open dagen en meeloopdagen

Geen open dag? Wel een Live Studiekeuzetour!

Klinkt best tof toch een Live Studiekeuzetour? In de week van 14 april waren er live tours langs diverse Scalda vestigingen in Middelburg, Goes en Vlissingen. Heb je deze livestreams gemist en wil je toch graag een kijkje nemen in één van onze opleidingslocaties? Bekijk de Live Studiekeuzetours dan snel terug!

We helpen je graag online

Online auditie

Heb je je keuze gemaakt en wil je je inschrijven voor een mbo-opleiding dans? Dan kun je online auditie doen. Lees alle stappen over de voorwaarden en onderdelen van de onlineauditie en stuur je clip in!

Online auditie doen

 

Open dagen 2020-2021

Je staat op het punt om een belangrijke keuze te maken: welke opleiding is de beste opleiding voor mij? Een open dag is een goede manier om met toekomstige docenten en medestudenten te praten, stagebedrijven te ontmoeten, sfeer te proeven en kennis te maken met de opleidingen van MBO DANS. Je bent van harte welkom op onze open dagen.

Vrijdag 27 november 2020  
Je bent welkom van van 16.00u tot 20.00u
Locatie: Zwembadweg 1, Goes

Vrijdag 5 februari 2021
Je bent welkom van van 16.00u tot 20.00u
​Locatie: Zwembadweg 1, Goes


Meeloopdagen

Is dansen jouw passie en ben je nieuwsgierig hoe het eraan toe gaat op onze opleiding? Volg dan een meeloopdag bij MBO DANS!

Tijdens een meeloopdag volg je onze danslessen volgens het reguliere rooster samen met onze studenten. Je kunt praten met docenten en studenten en je ervaart de sfeer bij onze dansopleiding. Ook zal er gescout worden door de dansdocenten. Zij geven je in een kort gesprekje verschillende tips en tops over jouw danskwaliteiten. Zo ben je goed voorbereid op de dansaudities die je gaat doen.

Wil jij jezelf aanmelden voor een meeloopdag of meer informatie? Stuur dan een mailtje naar [email protected]l.