mbo dans goes
mbo dans goes

Open dagen en meeloopdagen

Je staat op het punt om een belangrijke keuze te maken: welke opleiding is de beste opleiding voor mij? Een open dag is een goede manier om met toekomstige docenten en medestudenten te praten, stagebedrijven te ontmoeten, sfeer te proeven en kennis te maken met MBO DANS. 

Informatieavond

Op dit moment staat er geen open avond ingepland. Houd onze website en onze social media in de gaten voor aankomende open avonden. 

Meeloopdag

Twijfel je nog of dit de juiste keuze is, of wil je je beslissing bevestigd zien? Loop dan een dagje met ons mee tijdens een meeloopdag. Je wordt gekoppeld aan een student en ervaart een lesdag door 4 verschillende onderdelen te volgen. Je krijgt les in verschillende dansstijlen van MBO DANS docenten Shaquille George en Gigi Au Yeung. Ook krijg je les van enkele studenten. Aan het eind kun je in gesprek met de docenten en studenten en is er ruimte om vragen te stellen. 

Vrijdag 23 februari 2024
Je bent welkom van 08.30 tot 15.00 uur
Locatie: De Muzen (Dansplein Roosendaal), Oliemolen, 124a in Roosendaal

Aanmelden meeloopdag

Het programma voor de meeloopdag is als volgt:

08:30 tot 09:45  Fysieke training van Shaquille George
09:45 tot 11:00 Drama/contemporary van Shaquille George
11:15 tot 12:30 Hiphop choreo van Gi gi Au Yeung 
13:15 tot 14:15 Choreografie van studenten Aïda en Jesse
14:15 tot 15:00 Q&A
Bekijk onze promo!

Alvast een kijkje bij MBO DANS?

Wil je alvast een kijkje nemen bij MBO DANS? In de branchevideo vertellen studenten en docenten over onze opleidingen en kom je erachter wat je echt leuk vindt! Bekijk hieronder de video van Sport, Bewegen en Dans! ​

MBO DANS