MBO DANS voorstelling over maatschappelijke normen

26 juni, 2023

Tijdens de jaarlijkse eindvoorstelling van MBO DANS zijn de studenten vrijdag 30 juni te bewonderen tijdens de voorstelling It’s a small world after all. De voorstelling vindt plaats in Theater de Kring in Roosendaal, de uitvoeringslocatie waar de studenten met één been in de professionele (dans)wereld staan. 

It’s a small world after all is een voorstelling waarin de studenten de maatschappelijke normen bevragen over de geschiedenis van de human freak en daarbij thema’s als afwijzing, afwijking en misvorming onderzoeken. Hoe verhouden de dansers en choreografen zich tot dit thema? Een continue vergelijking met zichzelf, de maatschappij en met een ander. Is er plek voor de moderne freak buiten de circustent? 

Een inspirerende avond gevuld met diverse choreografieën met werk van Kevin van der Kleij, Danielle Minnee, Gigi Au Yeung, Ingeborg Weissenbruch, Shaquille George en Cheroney Pelupessy. 

Iedereen is welkom om de voorstelling te bewonderen. Tickets kosten €15,- per persoon en zijn verkrijgbaar via dekringroosendaal.nl