MBO DANS Online auditietraining!

22 februari, 2021

Wil jij goed voorbereid je dansauditie in? meld je dan nu aan voor onze auditie training!

Wat is de online auditietraining?

De online auditietraining bestaat uit een technische les en een ronde waarin jij jouw solo mag laten zien en hier feedback op krijgt. Na het volgen van deze training weet je wat je kan verwachten in de auditie en sta je er ook met meer zelfvertrouwen!

Hoe ziet de training er uit?

  • 16:00 - 16:15 welkom, presentatie over auditeren 
  • 16:15 - 17:15 technische les 
  • 17:15 - 18:30 solo ronde 
  • 18:30 - 19:00 individuele gesprekken 
  • 19:00 afsluiting 

Wat kan ik van de training verwachten?

Voordat de lessen beginnen krijg je een korte presentatie, hierin worden onder andere tips gegeven over auditie doen. De technische les is een goede basis voor de stof die je op de auditie krijgt. Heb je nog moeite met de oefeningen in de training? Dan kun je dus nog twee weken aan de slag tot de auditie van 4 maart! Tijdens de auditie wordt ook gevraagd een solo te laten zien, super spannend, maar in de training kun je deze dus alvast laten zien en hier feedback op krijgen. Na de lessen zijn er individuele gesprekken met een van onze docenten uit het vaste team, zo kun je alvast persoonlijk kennis maken met de docenten die jou straks door de auditie begeleiden.

Wat verwachten we van jou?

Het zou fijn zijn als je van te voren een solo hebt voorbereid, op deze manier kun je het beste uit de training halen. Daarnaast raden we aan om strakke kleding aan te doen waarin je lichaam en bewegingen goed te zien zijn. Probeer de kleur van je kleding aan te passen op je omgeving zodat je duidelijk zichtbaar bent (dus, geen zwarte kleding als je achtergrond ook zwart is!). Om het dansen vanaf thuis zo veilig mogelijk te maken, raden we aan om een plek op te zoeken waar je genoeg ruimte hebt om te bewegen. Vergeet vooral je fles water niet, want we gaan flink aan de bak!

Enthousiast geworden?

Je kunt je aanmelden voor de online training via [email protected]. Aanmelden kan tot dinsdag 23 februari 20:00. Zien we je dan?